Svjetski dan debljine 2023 | Tihi ubojica

28.02.2023.

Svjetski dan debljine 2023

Poštovane kolegice i kolege, dragi prijatelji

Referalni centar za liječenje debljine Republike Hrvatske i Hrvatska liga za hipertenziju poziva Vas na panel koji će se održati povodom Svjetskog dana debljine 4.ožujka 2023 u 18:00 sati u prostorijama Wespa spaces, Heinzlova 60 u Zagrebu.

Znate li kako se obratiti osobi s pretilošću, a ne uvrijediti je? Upravo to pitanje, kako komunicirati o debljini, tema je ovog Svjetskog dana debljine koji se obilježava isti dan s istom temom diljem planete zemlje.

Panel će voditi dr. Maja Baretić, voditeljica Referalnog centra i postaviti će niz zanimljivih pitanja poput kako reći istinitu dijagnozu a ne uvrijediti, kako u medijima ukazati na problem zanimljivo, a bez senzacionalizma, kako se osjeća osoba s pretilošću koja je etiketirana u svakodnevnom životu, može li dobra komunikacija dati podršku i pomoći na putu gubitka mase.

Ogranićeni prostorom Wespa Spaces Indigo dvorane i zbog velikog interesa molimo da svoj dolazak potvrdite unosom svog imena i mail adrese na LINKU - Maksimalan broj sudionika na panelu je 70.

Pridružite nam se, svi ste pozvani!

Zašto smo pokrenuli Lov na Tihog ubojicu?

Jer je vec 40% populacije njegova žrtva! Steknimo potrebna znanja i vještine, ulovimo ga zajedno.

Prijavite se na naše obavijesti o događanjima, akcijama, radionicama i ostalim edukativnim i zanimljivim aktivnostima koje provodi Hrvatska liga za hipertenziju.

Pratite nas i podržite naše aktivnosti na društvenim mrežama, proširite (s)vijest o Tihom ubojici.

JOŠ IZ RUBRIKE:


Javnozdravstvena akcija - Šibenski arhipelag

Pogledajte što je naš tim lovaca radio na otocima Šibenskog arhipelaga!

Kako onečišćenje zraka utječe na vaše zdravlje?

Pročitajte više o tome kako onečišćenje zraka utječe na vaše zdravlje

Aktivnosti Lovaca na Tihog ubojicu u Ožujku

Pogledajte što su naši lovci radili u Ožujku 2023. godine!