Misije lova na Tihog ubojicu osmišljene su kako bi stanovništvo pobliže upoznali sa svim demonima hipertenzije.

Ove godine je planirano, zajedno s Lovcima partnerima provesti 7 edukativnih kampanja i 3 javnozdravstvene akcije mjerenja vrijednosti krvnoga tlaka s određivanjem svih rizičnih čimbenika.

Pozivamo vas da se uključite i proširite (s)vijest o Tihom ubojici među nama.

MISIJE

31.05.2022.

Mjesec borbe protiv pušenja

Sa zadnjim danom mjeseca hipertenzije započinje borba protiv pušenja - jednim od glavnih demona našeg Tihog ubojice.
U suradnji s liječnicima, psiholozima i fizikalnim terapeutima organizirati ćemo radionice i pripremiti niz aktivnosti koje bi trebale pomoći u suočavanju i istrebljenju ovog demona.

PROČITAJ VIŠE

06.08.2022.

Zdravlje na otocima 2022.

I ove godine naši Lovci će zaploviti dalmatinskim otocima. Ponovno ćemo provesti javnozdravstvenu akciju "Zdravlje na otocima" i nadamo se naći duh Mediterana

PROČITAJ VIŠE

05.09.2022.

Misija za povećanje udjela voća i povrća

U rujnu planiramo provesti edukativna kampanja o premalom unosu voća i povrća odnosno neadekvatnom unosu vitamina i minerala. Više o samoj akciji ćemo moći pročitati uskoro.

PROČITAJ VIŠE

01.10.2022.

Mjesec zdrave tjelesne aktivnosti

Iako je dan tjelesne aktivnosti u svibnju, važno je prakticirati ju svaki dan stoga ćemo mjesec listopad posvetiti promicanju zdrave tjelesne aktivnosti i tako obilježiti i mjesec borbe protiv osteoporoze.

PROČITAJ VIŠE

03.11.2022.

Javnozdravstvena akcija u Lici i Gorskom kotaru

Krajem godine u suradnji s novim timom Lovaca ćemo provesti još jednozdravstvenu akciju, ponovno u zabačenim dijelovima Lijepe naše.
O samoj akciji će biti više napisa početkom jeseni 2022. kad će Lovci početi pripremati svoj obruč oko Tihog ubojice koji se još uvijek uspješno skriva

PROČITAJ VIŠE

Zašto smo pokrenuli Lov na Tihog ubojicu?

Jer je vec 40% populacije njegova žrtva! Steknimo potrebna znanja i vještine, ulovimo ga zajedno.

Prijavite se na naše obavijesti o događanjima, akcijama, radionicama i ostalim edukativnim i zanimljivim aktivnostima koje provodi Hrvatska liga za hipertenziju.

Pratite nas i podržite naše aktivnosti na društvenim mrežama, proširite (s)vijest o Tihom ubojici.